Milák átlagos időt úszott magához képest, de nem volt jobb nála

Milák Kristóf Címvédőként, világbajnokként és világbajnokként kedden a 200 méter pillangó elődöntőbe jutott a legjobb időpontban a Duna arénában lebegő úszó Európa-bajnokságon.

A Honvéd osztály 1: 54,38 perces átlagidővel az élen végzett. Ugyanebben a számban bronzérmet nyert a riói olimpián Kenderesi Tamás 1: 57.02-mal az esti elődöntőben a kilencedik helyen végzett.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Kérem, maradjon minél több embernél, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballújságot, amely az írások színvonalával és egyediségével akar kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, szidjon, adjon ötleteket. Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akik számára a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!