Mikel Artetá, az Inter játékosa mintha pontosan tudta volna, hová akarja tenni a labdát, de sajnos lövése a bal kapufa mellé ment.

Arsenal menedzsment Achraf Hakimit nyáron szeretné megszerezni – írja az AS.

A spanyol sportnapilap szerint Héctor Bellerín minden nap eltávolodik a londoni csapat rajtjától, de a klubnak biztosítania kell, hogy lecseréljék. Az AS szerint a nemzetközi vezetők hallották, hogy nagy az érdeklődés a marokkói védő iránt, és úgy döntöttek, hogy aki 50 millió eurót tesz le az asztalra a védőért, elviheti Milánóból.

Hakimi azonban csak 2020-ban erősíti az Interet Antonio Conte vezetésével kulcsszereplővé vált a Serie A lista élén.A jobb hátsó oszlop olyan terület, ahol Mikel Arteta a vezetőedző meg akarja erősíteni a keretét, ezért örülne, ha összejönne az átigazolás.

Az üzlet bonyolultja azonban a Real Madrid, amely tavaly eladta Hakimot az Internek, kihasználva a megállapodást, így ha a spanyolok döntenek és kifizetik az Arsenal által felajánlott összeget, megsavanyíthatják a marokkókat.