Miért olyan népszerű a bowling sport?

Szinte mindenki, akitől megkérdezték, elismeri, hogy időről időre élvezik a bowling játékát. Ez egy viszonylag új sportág, csak körülbelül negyven éve, de ez az egyik legnépszerűbb sportág. Miert van az? Nos, kezdőknek ez mindenki számára játék. Ez mindenki számára szórakoztató, a néhány évente játszó emberektől a versenyszerűen játszó emberekig.

A bowling egy viszonylag olcsó sport, amelyet nehéz befektetni a befektetett dollár szórakoztatása szempontjából. A játék sokféleképpen lehetséges, a családi játéktól a tornáig. Egy család vagy egy baráti társaság számára többféleképpen lehet játszani. A tekéző képzettségi szintjétől, az emberek számától vagy attól a ténytől függően, hogy a teke ki akarja tölteni az idejét, többféle módon lehet fizetni. A tekék bérelhetnek időréseket, ha fizetnek az időblokkért. Ez jó lehet gyors betegség vagy nagyobb csoportok számára, különösen akkor hasznos, ha az emberek nagy csoportja bowlingozást tervez. Az időtől függő sávkölcsönzés mellett az emberek fizethetnek meccsenként is. Továbbá, ha a gyerekek szüleikkel együtt tekernek bowlingozni, akkor a sikátorok többségében lökhárítók vannak, amelyek a sávokból emelkednek fel, így az ereszcsatorna gömbök a múlté. Néhány sikátorban van még egy olyan funkció is, amelyben a lökhárítók megjelennek a kiválasztott tál alapján, így a felnőttek és a gyerekek ugyanazon a szalagon játszhatnak.

Amellett, hogy kicsi egyéni / csoportos sport, a bajnokság a bowling óriási részét képezi. A bowling bajnokságok nagyszerű módja annak, hogy az emberek nagy csoportjai találkozzanak egymással és versenyszerűen játszhassanak. Egyes bajnokságok hetente egyszer, mások havonta egyszer találkoznak és bármilyen eltérés van közöttük. A ligák alapja általában egy közös érdek, az egyházi bajnokságoktól a sörligákon át a jótékonysági ligákig. A versenysorozatokban gyakran nagyszámú csapat küzd a trófeákért / díjakért stb. A ligák arra is lehetőséget nyújtanak, hogy viszonylag olcsó áron rengeteg bowlingozhassanak. Néhány bajnokság olcsóbb lehet, mint személyenként 10 dollár, beleértve egy korsó sört / szódát és egy pizzát minden egyes csapat számára. A legtöbb bajnoki meccs három versenymeccsen szembeállítja az egyik csapatot a másikkal, a győztest az átlagos pontszám határozza meg.

Legyen szó akár lélegezni vágyó egyénről, akár egy olyan embercsoportról, aki komoly versenybe akar bekapcsolódni, a teke egy olyan sport, amelyet figyelembe kell venni. A sok lehetőség és az ilyen alacsony ár mellett a bowling kiváló lehetőség arra, hogy egy délutánt egy családdal töltsön, vagy egy éjszakát töltsön el a fiúkkal a munkahelyén. A bowling egy olyan játék, amelyet bárki felvehet, kevesen tudnak elsajátítani, de mindenki jól érezheti magát.