Mick Schumacher csúnyán eltörte autóját, az ingyenes edzés megszakadt

Max Verstappen, a Red Bull holland pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1 Grand Prix Monaco harmadik szabadedzésén, 1: 11.294 idővel. Mögötte a két Ferrari végzett Carlos Sainz és Charles Leclerc sorrendben, és a két Mercedes kicsit lemaradt, de a garázsból is későn távoztak, Lewis Hamilton sőt, még a túlterheléstől is szenvedett.

És ez azért vált jelentősvé, mert a szabad gyakorlatot idő előtt lefújták. Újonc Mick Schumacher rácsapta autóját a korlátra, Haas pedig csúnyán összetört – a fiatal német egyedül ugrott ki az autóból, és a rádióban elnézést kért csapatától.

Csapata később azt mondta, hogy nem tudja kijavítani a károkat, ezért Schumacher hiányolja az órát:

Előző Nicholas Latifi szintén falnak csúszott, a szabadedzéseket egy vörös zászló szakította félbe. Aztán öt perc elteltével folytatódhatott a mezőny.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Tartson velünk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjével és egyediségével akar kitűnni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!