Mi az oka annak, hogy egy fitnesz edzőnek ki kell töltenie a wellness teszteket?

A wellness-teszt arra készteti a wellness-szakértőt, hogy számszerűsítse és elemezze az ügyfél fejlődését, és megfelelő programot építsen fel.

Az ügyfél előrehaladásának megbecsülése az egyéni képzés elengedhetetlen része, függetlenül attól, hogy észreveszik-e, amikor az ügyfél a pulzusszám csökkenése szempontjából érvényesül, vagy az izom / zsír arány csökkenésének becslésével. Hasonlóképpen segíthet az ügyfél meghajtásában, amikor a célok bizonyítékát látja. Ismételten, ha nem történt előrelépés, a fitneszedző tovább vizsgálhatja és megbeszélheti azokat a kérdéseket, például az étrendet az ügyféllel.

Statikus wellness tesztek

Amikor egy fitnesz edzőnek van másik kliense, először statikus wellness tesztet kell végrehajtania, amely a következőkre terjed ki:

• súly a vérben.

• nyugalmi pulzusszám.

• a csípő aránya középen.

• testzsír arány.

Dinamikus wellness teszt

Ide tartozik a szív- és érrendszeri egészség, a stabil minőség és a kitartás tesztelése.

A szív- és érrendszer kiegészítése CV hardverrel a rekreációs központban, például futópad, szobakerékpár, kenu vagy cross mentor.

Ezek magukban foglalják a 12 perces Cooper tesztet, ahol az ügyfél eléri azt a sebességet és erőt, amellyel remekül érzi magát, a fitneszedző pedig 12 perc alatt méri a kliens által elkülönített távolságot.

Ebben a tekintetben, ha az ügyfél alkalmatlan és új a képzésben, ezt egy rövidebb teszt vagy egy tervezett gyalogteszt váltja fel. Ismét az egészségügyi szakember beállíthatja a készüléket egy külön szétválasztásra, és meg tudja mérni, hogy az ügyfélnek milyen mértékben van szüksége a szétválasztásra.

A megbízható minőségi és folytonossági tesztek a következőket tartalmazhatják:

One-rep max – ez egy szokásos teszt a legszélsőségesebb feladat elemzésére, amelyet az ember egyetlen ismétléssel fel tud emelni.

Kényszerítés – a test relatív minőségének becslése annak érzékelésére, hogy az ügyfél milyen gyakran végezhet extrakciót a testsúly felhasználásával.

Testminőség – push-up teszt annak érzékelésére, hogy hány ügyfél tehet a kimerülésig.

Az ügyfél konfigurálása tesztelésre.

A szív- és érrendszeri egészség teszteléséről szóló egyezmény kezdetben különféle szakaszokat jelent azok előkészítésére és megnyugvására annak biztosítására, hogy a kliens pulzusa csökkenjen a teszt után.

Tesztelés a célkitűzések szerint

A fitnesz edzőnek először ugyanúgy meg kell kérdeznie az ügyfelet, hogy mi a célja, és a teszt után, például:

• Az ügyfél reméli, hogy edzeni fog – a fitnesz edző elvégzi a BMI számítását.

• Az ügyfélnek javítania kell általános közérzetén – az egészségügyi szakember pulzusvizsgálatot végez.

• Az ügyfélnek fel kell készülnie a minőségre – a fitneszedző megnézi az egyik felét.

Részletes utasítások a wellness-teszt megbízhatóságának biztosításához.

A következetesség kritikus. A fitnesz edzőnek egy adott CV gépen kell tesztelnie az ügyfelet, másfél hónappal később vissza kell térnie egy hasonló eszközhöz a rehabilitációs teszthez, hogy ne legyenek tényezők. Hasonlóképpen hasonló impulzusgépet kell használnia, és minden alkalommal hasonló karot kell tesztelnie.

Alapvető fontosságú továbbá, hogy az egyes tesztek alapja a korábbiakhoz hasonlóan biztosítsa annak legitimitását és megbízhatóságát. Például, ha az elsődleges elemzést több napon végezték, amikor egy kliens álló helyzetben volt, az ezt követő tesztet azonban több napon végezték, amikor szorosan és nyomás alatt siettek, ez befolyásolhatja az eredmények pontosságát.