Mérlegelni a LifeCore Fitness 900RB fekvő kerékpár előnyeit és hátrányait

Az edzőeszközökről sokan jobban szeretik az edzést, amelyet egy álló kerékpár kínál. Természetesen sok ilyen kerékpár közül választhatunk, ami kihívást jelenthet a legjobb kiválasztása.

A LifeCore Fitness 900RB fekvő kerékpár az egyik olyan edzőberendezés, amely pozitív figyelmet kapott. Ennek a figyelemnek az egyik oka az a tény, hogy a modell nagyon csendes, ami jó választás, ha edzésünk során tévét vagy rádiót kíván nézni.

A LifeCore Fitnesss 900RB billenő kerékpár kijelzője is leül, ami azt jelenti, hogy ez nem akadályozza meg abban, hogy utazás közben tévét próbáljon nézni. Roy M. Wallack egy Los Angeles Times-i áttekintése szerint a kijelzőkonzol “szokatlanul tiszta, fényes, nagy, könnyen olvasható számokat is kínál”.

12 előre beállított LifeCore Fitness 900RB hajlított kerékpárprogram, valamint négy pulzusszabályozó program közül választhat. Ha ízületi problémái vannak, értékelni fogja az öt hüvelykes pedál helyét, amelyet kifejezetten az ízületi stressz csökkentésére terveztek.

A LifeCore Fitness 900RB kulináris kerékpár szinte bárhol használható, még akkor is, ha messze van az áramforrástól, mivel akkumulátorral vagy a mellékelt hálózati adapterrel működtethető. Nagyon kompakt kialakítású is, bár súlya további 108 kilogramm. Bár ez egy fekvő kerékpár esetében meglehetősen egyszerű, megnehezítheti az egyik helyről a másikra való elmozdulást. Szerencsére szállító kerekei vannak, amelyek segítik a 44 hüvelykes kerékpár mozgatását.

A LifeCore Fitness 900RB fekvő kerékpár kicsi kialakítása nagyszerű lehet, ha otthonában kell helyet találni neki, de egy kicsit túl kicsi lehet a különösen magasak számára. A háttámla állítható, de lehet, hogy néhány ember számára nem elegendő. Ezenkívül a kerékpár súlya csak 300 font. Ezért, ha különösen erős vagy, nem biztos, hogy használhatod ezt a biciklit.