Megvan az összes mérkőzés helyszíne a labdarúgó Európa-bajnokságból

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) bejelentette, hogy minden európai helyről döntést hozott.

Bilbao és Dublin kezdetben mérkőzést játszott az Európa-bajnokságon, de egyetlen város sem garantálta a mérkőzést a nézők előtt. Spanyolországban lecserélték a baszkokat, a pletykák igaznak bizonyultak, és a találkozók Sevillába költöztek. A dublini találkozókra viszont végül Szentpéterváron kerül sor, így az orosz város hét mérkőzésnek ad otthont. A harmadik veszélyeztetett város München volt, de a német szövetség végül legalább 14 500 szurkoló befogadását garantálta.

A város vezetői azzal fenyegetik, hogy beperlik az Európai Uniót (UEFA) egy Bilbao imázsát rontó egyoldalú döntés miatt, kompenzációt követelve a kontinensviadalra való felkészülésért hat évig, és figyelembe véve, hogy a jelenlegi helyzetben, de most a koronavírus miatt megbeszéléseket tarthatnak. járvány. Rajongók nélkül is meg tudom csinálni. Baszkföld Spanyolország egyik leginkább érintett régiója.

Az Európa-bajnokságra június 11. és július 11. között kerül sor Budapesten, Londonban, Münchenben, Bakuban, Szentpéterváron, Rómában, Koppenhágában, Bukarestben, Amszterdamban, Sevillában és Glasgow-ban. A magyar fővárosban a Puskás Aréna három csoportmérkőzésnek és egy nyolcaddöntőnek ad otthont.