Meglepő vonzerő az MTK részéről: elköszöntek a német edzőtől

Az MTK a 2021-2022-es szezont új edzővel kezdi, aki elbúcsúzott a némettől Michael Boris írta.

Az elmúlt szezont értékelve az MTK Budapest vezetősége arra a következtetésre jutott, hogy csapatunknak új impulzusokra van szüksége a folytatásban. Ennek eredményeként a következő szezont új vezetőedzővel kezdjük, Michael Boris pedig közös megegyezéssel ma lemond.

– olvasható a klub közleményében.

Boris két szezont töltött az MTK-ban, előbb az NB II-es csapatot helyezte az élvonalba, majd most hetedik lett, és a kupai elődöntőben játszott. Az MTK oldalán azt írják, néhány nap múlva kiderül, kivel folytatja a csapat.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Kérem, maradjon minél több embernél, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballújságot, amely az írások színvonalával és egyediségével akar kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, szidjon, adjon ötleteket. Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akik számára a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!