Megdöbbentő és megdöbbentő – a felemelkedés ünnepe elterelődött

Néhány szurkoló ünnepe Bochumban akkor csúcsosodott ki, hogy a csapat vasárnap a német élvonalban harcolt. Rendőrségi jelentések szerint mintegy 6-7 ezer ember ünnepelt a belváros közelében, az utcákon és a tereken, valamint a Ruhrstadion közelében. A legtöbben nem tartották be az óvintézkedéseket a koronavírus járvány miatt, számos pirotechnikai eszköz használt,

köveket és palackokat dobtak a rendfenntartókra, akik közül nyolc megsebesült.

Tíz embert vettek őrizetbe garázdaság és rongálás miatt, és sokakat megsebesítettek pirotechnikai eszközök. A rendőrség sokkolónak és sokkolónak nevezte az eseményeket.

A Novothny Somát A szintén elkötelezett VfL Bochum vasárnap hazai pályán 3–1-re legyőzte az SV Sandhausent, megnyerve a másodosztályt és hetedik alkalommal jutott be a Bundesligába, ám a csúcsra jutásig nem kellett ennyit várnia – 11 évet.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havi 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!