Meg kellett operálni az egri futballistát, akinek a bordái áttörték a tüdejét

Meg kellett operálni az NB III-as egri labdarúgó-válogatott játékost, miután ütközéskor eltört a két bordája, amelyek közül az egyik áttört a tüdején, és levegő mellkasát kapta.

Az eset az egri Cegléd elleni mérkőzésen történt, amikor a magyar kapus, Nacsa Péter szabadrúgásra váltva megütötte csapattársát, Dávid hegedűs.

“Alulról éreztem egy csapást, annak a ténynek köszönhető, hogy Nacsa Peti elkezdett emelni a térdét, amikor megismerkedett velem. Azonnal a földre estem, és amikor fel akartam kelni, szúrást éreztem a férfiban és a lapockákban. Minden lehelet fájdalommal telt. Az oldalamon feküdtem, de amikor megpróbáltam hátat fordítani és a csípőmet lenyomni, éreztem, hogy a bordáim megfelelően mozognak. Nem hittem el, mit.

Azt hittem, hogy van egy öklöm, és az izom megrándult, de ez sokkal súlyosabb problémának bizonyult. A műtét szörnyű fájdalommal töltött el, és akkor nem aludtam egész éjjel. Örültem, hogy kaptam egy kis levegőt, miközben az állandó égő érzés megmaradt

– idézte Hegedűs a Heol.hu-n.

A sors fintora, hogy Hegedűs testvére, aki korábban Mezőkövesden és Kaposváron játszott, Richard 2016 ugyanaz volt, mint Pétervásár játékosa a Felsőtárkány elleni mérkőzésen. Ezután eltört a három bordája és a tüdeje megsérült.

Az NB III Keleti csoportjában negyedik helyen végzett Eger 2-0-ra elveszítette a mérkőzést a Cegléd ellen. A győzelem ellenére Cegléd csak a 12. helyen áll a tabellán a hétvégi forduló előtt, amikor az első pilóta Tiszakécskét fogadja.