Meg kell vizsgálnia az online fitnesz edzésprogramokat?

Rengeteg fitneszprogram, edzőterem és edző ígéri, hogy a programhoz való csatlakozással el fogja érni a kívánt eredményeket. Az egyik választás, amely továbbra is népszerűvé válik, az online fitnesz edzés. Mivel egyre több ember keres online edzőt, egyre többen nevezik magukat online fitnesz edzőnek, valódi szakmai tapasztalat nélkül. Mint mindenben, itt sem minden online edző lesz nagyszerű, sőt jó. A kérdés az: megéri-e az online személyi képzési szolgáltatások a befektetését?

Az első szempont, amelyet figyelembe kell venni, az online coaching ára más szolgáltatásokhoz képest. Ha pénzhez kötődik, és nincs sok költenie minden hónapban, akkor az egyszerű tornaterem-előfizetés sokkal olcsóbb lesz, mint az online coaching. A fitneszprogramok magas színvonala helyi szinten egyéni, amely online fitnesz edzés sokkal olcsóbb, mint. Ha nagyra értékelné az edzést és összehasonlítaná azt valami helyiival, valószínűleg azt tapasztalná, hogy a csoportos fitneszprogramok és a bootcampok körülbelül ugyanolyan áron vannak, mint egy online fitnesz edző. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg havi 100 dollárra lesz szüksége az edzői programhoz, és néhány hónapra lesz szüksége ahhoz, hogy valóban lássa az eredményeket. Ha tudja kezelni ezt a pénzügyi és időbeli befektetést, akkor a személyes online képzés nagyszerű lehetőség lehet az Ön számára.

Online edzője erőfeszítéseinek legnagyobb részét a tökéletes fitneszterv megtervezésére összpontosítja. A megfelelő fitneszterv kialakításakor sok mindent figyelembe kell venni, beleértve a tapasztalatokat, az ütemezést, a rendszeresítést, a testösszetételre vonatkozó célokat és még sok mást. Ha véletlenül olyan online edzőt vesz fel, aki küld egy programot anélkül, hogy bármikor részletes kérdéseket tenne fel a céljaival és igényeivel kapcsolatban, nem vagyok az Ön számára megfelelő edző. Nyilvánvaló, hogy az edző nem tett erőfeszítéseket egy igazán személyre szabott program létrehozására. A cookie-vágó programok nem azok, amelyeket keres, amikor online személyes edzéseket keres. Szó szerint több száz elérhető ingyenesen az interneten. Csak olyan edzőért fizet, aki kifejezetten az Ön számára tervezi a programot!

A táplálkozási tanácsadás az online személyi edzőknél is gyakori ajánlat. A jó edző tudja, hogy a sikere az étrendjén múlik, és nem az edzés ütemezésén. Sok edző szakosodott bizonyos típusú étrendi megközelítésekre, ezért győződjön meg róla, hogy Önnek választ egyet. A legtöbb kutatás azt mutatja, hogy az ételek típusai nem számítanak annyira, mint a kalóriák és a makrotápanyagok bevitele, ha a testösszetétel változásáról van szó. Nem szabad túlzottan korlátozottnak éreznie étrendjét, mivel ez általában kudarcokhoz vezet. Nem alkalmaznék online fitnesz edzőt, aki nem nyújt táplálkozási útmutatást, kivéve, ha már 100% -ban blokkolt diéta van. Ha a diéta már tökéletes volt, akkor kétlem, hogy online edzőt keresne. .

A siker kulcsfontosságú tényezője az edzővel folytatott kommunikáció lesz, hogy rendszeresen ellenőrizhesse az előrehaladást. Az edzőnek tudnia kell, hogyan motiválja Önt e-mailek és más digitális űrlapok útján, mivel ezek nem számítanak a képviselőire minden foglalkozáson, mint egy normális edző. Könnyebb lehet motiválni egy edzővel az ülésein, így az online coaching egy kicsit több elszántságot igényel az ügyféltől. Az online edzők nagyon jól tudják, hogyan kell motiválni, anélkül, hogy ténylegesen személyesen látnák az ügyfeleket, így nagyszerűen működhet, ha véletlenül hiányzik egy kis motiváció itt-ott. A napi kapcsolattartás nem mindig biztosított, de a kapcsolatnak rendszeresnek és gyakorinak kell lennie. Edzőjének segítenie kell általános életmódjának fejlesztésében is, hogy megfeleljen fitnesz céljainak. Az életmód edzését néha elhanyagolják, de az edzéssel és az étrenddel áll fel, az eredmények fontosságát tekintve!

Ne feledje, hogy néhány hónapot be kell fektetnie a coachingba az előnyök kihasználása érdekében, ezért győződjön meg róla, hogy megengedheti magának a pénzügyi befektetést! Az online oktatók csodálatos szolgáltatásokat kínálnak, a legjobb egyéni edzőkkel összehasonlítva, de sokkal olcsóbban. Vegyen fel online személyi edzőt, ha legközelebb olyan célja van, amelyet egyedül nem érhet el!