Még egy percet sem játszott Lipcsében, de Szoboszlával már bővülnek

Még mindig rád vár Szoboszlai Dominik bevezetése az RB Leipzig német frontjába, de nincs jobb bizonyíték arra, hogy komolyan vennék, mint hogy elhúzódna.

Transfer Guru, Fabrizio Romano szerdán a twitteren azt írta, hogy az eddigi megállapodást egy évvel meghosszabbítják 2026-ig.

A 20 éves fiatalember Salzburgból Lipcsébe igazolt a tél folyamán 20 millió eurós magyar átigazolási rekordért, de makacs sérülése miatt csak nemrégiben kezdett közös edzéseket kollégáival, így továbbra sem játszott. Az amúgy is magabiztos ezüstérmes lipcseinek még csak egy bajnoka van a szezonban. A következő évadtól a Jesse Marsch lesz az edző, akivel Szoboszlai Dominik Salzburgban dolgozott, miközben a Bayern Münchenbe távozót váltotta. Julian Nagelsmannt.

A lipcsei magyarok között Gulacsi Péter és Orbán Willi bővült és nemrégiben, mindkettő 2025-ig.

Egyelőre kétséges, hogy Szoboszlai részt vehet-e a részben Budapesten megrendezett Európa-bajnokságon. Marco Rossi kiválasztotta a széles kerethez, de június 1-ig adott határidőt, ha addig nem épül fel teljesen, akkor elveszíti a keret szűkületét.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havi 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Kérjük, maradjon velünk a lehető leghosszabb ideig, hogy meg tudjuk modellezni és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket. Szeretettel várunk mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!