Még Cristiano Ronaldo kritikusai is dicsérik ezt a statisztikát

Bármilyen furcsa is, az Udinese elleni 2-1-es győzelemmel a Juventus négy fordulóval a bajnokság vége előtt sikerült úgy, hogy nem csúszott vissza a hatodik helyre, és nem került hátrányba a Bajnokok Ligája elején. Az Inter az olasz bajnok, ugyanakkor nagy küzdelem folyik a BL-ért, jelenleg az Atalanta, a Juve és az AC Milan ugyanolyan pontszámmal bír, a Napolinak csak két egység van lemaradva, és még a Lazio sem írható le.

A Juventus a győzelme Cristiano Ronaldo Két góllal tartozik, és Portugália rengeteg kritikát kap, de száma hihetetlen: eddig 129 mérkőzése volt a torinói csapatban, és már 99 lövést végez.

Vagyis az egyik gól megkülönbözteti attól, hogy elmondhatja magáról: legalább 100 gólt szerzett három különböző klubcsapatban és a válogatottban is.

A Real Madrid 450-szer, a Manchester United 118-szor volt eredményes, míg a portugál csapatnak 103 neve van a neve mellett, csak iráni Ali Daei többet keresett (109).

Ronaldo 27 ütéssel vezeti az eredményt, Romelu Lukaku a második 21-tel.