“Még a legegyszerűbb mozdulatokat sem tudtam helyesen teljesíteni” – kórházba került a magyar bajnok futballista

Újra kórházba került Busai Attila, A BKV csatárának labdarúgója az NB III-ban. A 32 éves középpályás a csakfoci.hu-nak elmondta, hogy porckorongsérvvel kezelték, egyelőre az orvosok nem tudják, mi fejlődhetett ki benne – véli a további sportoktól. Három éve hasonló problémája volt, akkor jól volt, de most újra előjött a fájdalom.

“A különösen a reggeli ébredés során felmerült problémák a következők voltak:

A legegyszerűbb mozdulatokat sem tudtam rendesen végrehajtani. Mozgásom korlátozott volt.

Nem akartam műteni, ezért volt egy hét kezelésem. Nagyon sok infúziót és injekciót kaptam, fizioterápiára és masszázsra is jártam. Úgy érzem, hogy ez egyeseknek segített, de néhány napba telik, mire minden egyszerre sikerül. “- mondta Busai a csakfoci.hu-nak, akinek az orvosok azt mondták, hogy az ilyen kezelések általában 95% -ot segítenek. legfeljebb öt évig, és fontos lesz a fizioterápia elvégzése a csapat edzése mellett.

Busai Attila, aki korábban többek között az MTK-ban, a Ferencvárosban és a DVTK-ban is szerepelt, a Fradi bajnoka és háromszoros kupagyőztes volt. Tavaly nyáron a svéd Nyköping harmadik osztályába igazolt, de végül gyorsan távozott, legutóbb pedig arra a hírre, hogy hazatérése után egy budapesti szórakozóhelyen került bajba, ami – arccsontját és orrát kettétörve.