Max Mosley meghalt | 24.hu.

81 éves korában hunyt el Max Mosleyírja a BBC. A volt amatőr pilóta 1993 és 2009 között a Nemzetközi Automobil Szövetség, az FIA elnöke volt.

Mintha elvesztettem volna a bátyámat. Sok mindent megtett nemcsak a motoros sportokért, hanem az autóiparért is, rengeteg munkája van azért, hogy az emberek biztonságos autókat építsenek.

Mosley megerősítette halálhírét Bernie Ecclestone a BBC.

Még az FIA elnöke volt, amikor a News of the World botrányt okozott róla, videót írt és mutatott be Mosley orgonában való részvételéről. Max Mosley beperelte az inváziós könyvet és nyert.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havi 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!