Magyar edzővel, légiósok nélkül vág a Diósgyőr az NB II-be

Több évig a penge szélén táncolt, de idén Diósgyőr nem úszott kiesésben.

Vagyis új irány változott a csapat számára, amely tavasszal még mindig a horvát Zoran Zekic az ő irányítása alatt tette, de Diósgyőr most elbúcsúzott tőle. És szerintük hasonló sors vár sok külföldi játékosra, az oldalon szereplő lista szerint 17 légió játszott tavasszal Miskolcon.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Tartson velünk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjével és egyediségével akar kitűnni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!