Luis Suárez eldöntötte, hol folytatja karrierjét

Luis Suárez a következő szezonban az Atlético Madrid csapatában is szeretne játszani.

A 34 éves uruguayi csatár rendkívüli szezont futott új csapatával, megnyerte a La Ligát, míg 21 lövésével a klub legsikeresebb játékosa volt. Suarez 2020 nyarán aláírt szerződése 2022-ig érvényes, de az ESPN rendelkezett volna záradékkal arra, hogy távozhasson, ha akarja. Mint kiderült, nem él vele.

Biztosan maradok. Az első perctől örömmel fogadtak, és minden szempontból pozitívan viszonyultak hozzám.

Azt mondta, amikor ünnepelte a bajnoki címet.

Suárezt 2014-ben vették fel Barcelonában, ahol azonban hat év után nem nyújtottak be kérelmet. Eleinte szerette volna szerződni a Juventusszal, de miután a nyelvvizsgán átvertnek tűnt, az olasz állampolgárság megszerzése is veszélybe került. Az akkori elnök, Josep Maria Bartomeu Az elnök szintén nem értett egyet először az Atlético-megállapodással, mert nem akarta szabadon engedni a csatárt riválisának. Suárez 283 mérkőzésen 198 gólt és 109 gólpasszt szerzett Barcelonában, de az Atlético sem szégyenkezett.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, szidjon, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!