Luis Suárez bajnoki cím szerint: lenézték a Barcát

Ellenállt a nyomásnak, és megnyerte a spanyol bajnokságot az Atlético Madridban, amelyet a télen is tíz ponttal vezetett, de végül a bajnokság utolsó fordulója döntötte el az első helyet. Nyerő gól a Valladolid ellen Luis Suárez szerzett, lényegében ez a találat aranyérmet nyert a csapat számára. Az uruguayi csatár az ütés után nem tudta visszafogni érzéseit, már a pályán sírt. Elmondta azt is, hogy miért volt nehéz szakítania a Barcelonával.

Nehéz időszakot éltem át. Lenéztek, de az Atlético ajtót nyitott előttem.

Sokan szenvedtek velem. A feleségem, a gyermekeim. Minden nap szenvedtek a karrierem miatt. Nehéz volt az évünk, voltak nehézségeink, de mi voltunk a legkiegyensúlyozottabbak, bajnokok – mondta a 34 éves csatár.

Ez a bajnoki cím extra jelentést jelenthetett Suarez számára, lényegében elhagyták a Barcánál, mondván, hogy öreg és drága, szemben az Atlético 21 bajnoki góljával, és két nagyon fontos gólt szerzett az elmúlt két fordulóban.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy meg tudjuk modellezni és felépítsük az új magyar futballújságot, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, érveljen, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!