Lőw Zsolt: Nagyon remélem, hogy most sok magyar büszke rám

Lőw Zsolt, az új Bajnokok Ligája-győztes, a Chelsea másodedzője csapatával elérte a futball legmagasabb szintjét.

CSATLAKOZÁS

A City csődbe ment, a Chelsea volt a BL második győztese

Havertz karrierje első BL-gólját a döntőre tartotta fenn. Guardiola tapogatózott, végül hiába dobta Agüerót, az egyenlítés nem sikerült. A Chelsea 2012 óta másodszor lett Európa legjobb csapata.

Magyar szakember azt mondta az M4 Sportnak, miután legyőzte a Manchester Cityt, mondván, hogy több este sírtak Thomas Tuchel vezetőedzővel, mert hirtelen otthagyták családjukat. Négy hónap alatt azonban a Chelsea-vel negyedik helyre kerültek, a kilencedik helyre kerültek, majd megnyerték a BL-döntőt.

Még néhány napba telik, amíg ez a személy valóban leül, és rájön, mit teljesítettünk. Négy hónapom volt a Chelsea-nél, hogy átvegyem a csapatot, és még frappánsabb együttest alapíthassak belőle. Elképesztő az út, amelyen jártunk. Sok futballista vagy szakember egy életen át várja a döntőbe jutást vagy egy ilyen trófeát

– mondta Lőw Zsolt, a BL-győztes Thomas Tuchel másodedzője, Lőw Zsolt.

Nem tudott válaszolni arra a kérdésre, hogy lenne-e ideje kipróbálni magát vezetőedzőként. Ez összetett kérdés, mivel sokat tanult Tucheltől és szoros barátok lettek. Ezt a lépést azonban újra meg akarja tenni. Mosolyogva zárta az interjút, mondván, hogy talán végre jobb lesz a magyar futball.

“Nagyon remélem, hogy sok magyar büszke most rám!”

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kiemelkedni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, érveljen, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!