Lipcse minden ajánlatot megígért Gulács megtartására

Olasz (Roma, Inter), angol (Tottenham) és német (Borussia Dortmund) csapatok is érdeklődtek Gulacsi Péter de a magyar válogatott kapusa végül 2025-ig meghosszabbította szerződését az RB Leipziggel.

A 31 éves Gulácsi az idén 47 tétmeccsen védett Lipcsében, és ebből húszat sem szerzett, vezető szerepet tölt be a Kicker rangsorban.

“Peter az utóbbi két évben még magasabbra emelte a lécet, nem véletlenül Oliver Mintzlaff, Az RB lipcsei főigazgatója minden követ megmozgatott, hogy nyáron maradjon Jesse Marsch A vezetőedző azt is elmondta, hogy a magyar kapus nem mehet sehova.

Ennek eredményeként Lipcse minden ajánlatot megígért, és mivel Peter és családja jól érezték magukat Lipcsében, úgy döntött, hogy marad.

Elmondta az ONS-nek Hasan Cetinkaya, a portás ügynöke.

Cetinkaya nem zárja ki, hogy Gulácsi máshol fog védekezni, főleg, hogy az életkor amúgy sem olyan fontos a kapusok számára, de megemlítette, hogy ő már a lipcsei klub ikonja.

Cetinkaya a magyar kapus mellett olyan játékosokat képvisel, mint pl Victor Lindelöf (Manchester United) vagy Frankie De Jong (Barcelona), és azt mondja, kiérdemelte bizalmát, őszinte volt és betartotta szavát.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Kérjük, maradjon velünk a lehető leghosszabb ideig, hogy meg tudjuk modellezni és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket. Szeretettel várunk mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!