Lionel Messi nyaralni ment, kihagyta az utolsó fordulót

Lionel Messi nem játszik a spanyol bajnokság utolsó fordulójában, Barcelonában.

A 33 éves sztárjátékos Ronald Koeman a vezetőedző engedélyével pénteken edzésen sem vett részt, a katalánok pedig elmondták, hogy június 13-tól kezdődően szünetet tart a Copa America-ban. A csatárral az aranylabdával hatszor még nem hosszabbították meg a szerződést, így a jelenlegi pozíciótól függően a csapatnak csak egy játékosa lesz június 30-ig.

Messi eddig 30 gólt szerzett ebben a szezonban, de csapata a harmadik helyen végezhet a legjobban. A csatár 2000-ben, 13 évesen lett a Barcelona játékosa, a 2003/2004-es szezonban debütált felnőttjein, azóta 778 mérkőzésen lépett pályára, és a klub történetének legsikeresebb futballistája lett.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!