Life Fitness X3-5 elliptikus edző vélemények

3 hétig átnéztem és alkalmaztam a Life Fitness X3-5 elliptikus trénert. Megkérdeztem a Life Fitness X3-5 tulajdonosait, valamint több embert is, akik az elliptikus edzőt használták az edzőteremben vagy a fitneszközpontban. Az X3-5 egy lépéssel feljebb van a régi X3-0 modellnél, és számos legfőbb jellemzővel rendelkezik. A körülbelül 2900 dolláros ajánlott kiskereskedelmi ár azonban meghaladja az átlagos otthoni fitneszeszköz-vásárló költségvetését. Megállapítottuk, hogy a Life Fitness elliptikus trénerek legfőbb jellemzője az volt, hogy a nagyon sima menet a hátsó kormánykeréktől származik, amely magában foglalja a Life Link “Link6” meghajtórendszert.

A 19 hüvelykes Life Fitness X3-5 elliptikus csizma a legtöbb embernek megfelel. Legnagyobb tesztelőnk egy 6’2 “és 285 fontos elektromos felvonó, és az edzőt viszonylag stabilnak találta. A pedál helyzete jó, és kényelmes lábtámasztást tesz lehetővé. még mindig csendben van, még az intenzív edzés során is az általam tesztelt néma ellipszisek között maradt. Egy tulajdonos azt panaszolta, hogy ezt a modellt nehéz mozgatni.

A Life Fitness X3-5 számos olyan minőségi funkcióval rendelkezik, amelyek tetszenek nekünk, beleértve a vezeték nélküli pulzusmérő edzésrendszert, amely lehetővé teszi az edzés adott intenzitásának megcélzását. Alapvetően a szíved reakciója gyakorolja az edzés során tapasztalt állóképesség szintjét. Alapvetően plug and play edzésprogram, amely az Ön testéhez igazodik.

A Life Fitness X3-5 elliptikus edzőkonzol a My Personal Trainer szoftvert tartalmazza, amely lehetővé teszi, hogy az alsó vagy a teljes testedzésre koncentráljon. Több megjegyzést is hallottam ezekről a funkciókról, amelyek közül a leggyakoribb az, hogy jól működött, miután időt töltött a rendszer megismerésével. A legtöbb ember a 12 szokásos edzésprogram egyikét használta a kívánt edzésintenzitás elérése érdekében. A felsőtest edzését és a kormányt csak átlagosnak értékeltem ebben az ellipszisben.

Az általam megkérdezett Life Fitness X3-5 tulajdonosok többsége online vásárolta elliptikus trénereit. Az egységeket a tulajdonosok kevés problémával szállították és állították fel. Úgy tűnik, hogy a sérült vagy rosszul működő konzolok a legnagyobb panaszok, amelyeket hallottam. Az ügyfélszolgálatot korrektnek értékelték a konfigurációs és garanciális kérdések megoldásában. A Life Fitness garancia a vonatokra keretenként, élettartamonként 2 évet, elektromos és mechanikus alkatrészeken 1 évet, munkaidőt tartalmaz. Kiterjesztett garancia ajánlott minden elliptikus tréner számára.

A Life Fitness X3-5 elliptikus trénert otthoni és könnyű kereskedelmi használatra javasoljuk, azonban valószínűleg a legtöbb otthoni alkalmazáshoz túl drága. Számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek kielégítik a legelkötelezettebb kardio fitnesz kedvelőket. Az otthoni elliptikus edző viszonylag magas költségei miatt javasoljuk, hogy a vásárlás előtt legalább egyszer fizessen tesztelje bármely fitnesz eszköz lovaglását. Keressen egy helyi kereskedőt, fitneszközpontot vagy Y-t, amelyen be van állítva a Life Fitness X3-5, és teljesítsen egy intenzív edzést. Azt is javasoljuk, hogy kérdezze meg az X3-5 felhasználókat ezekben a fitneszközpontokban is. Csak akkor tudja biztosan, hogy a Life Fitness X3-5 kielégíti az Ön fitneszigényét.