Life Fitness G2 otthoni tornaterem áttekintés

Studiengang Bsc%20EHSM%20in%20Sports

Ha úgy dönt, hogy mit helyezzen otthoni edzőtermébe, érdemes felkeresnie egy fitneszboltot, amely Life Fitness felszereléseket szállít, és felkeresi a Life Fitness G2 otthoni edzőtermet. Ez általában 1400 dollárba kerül a jobb modellekért, és megéri a pénzt. Természetesen vannak olcsóbb választási lehetőségek, de ezek nem ugyanolyan minőségűek, mint ez a márka.

Részletek és specifikációk
A Life Fitness G2 otthoni tornaterem hossza 71 hüvelyk, magassága 83 hüvelyk, szélessége 48 hüvelyk. Van egy opcionális lábprés, amelyet hozzáadhat, ebben az esetben a szélesség 81 hüvelyk lesz. De még akkor is, ha ez a berendezés terjedelmesebbé válik, a lábprés, valamint a borjúnövekedés valóban további előnyöket jelent. Néhány otthoni edzőteremben is vannak ilyenek, de ennél a modellnél jóval nagyobbak.

Egyes készletek széles rudakkal rendelkeznek, amelyeket nem szükséges felemelni, hogy eltávolítsák a rúdból. Ha a Life Fitness G2 mellett dönt, meg kell győződnie arról, hogy van-e további helye a mennyezetnek, hogy eltávolítsa a széles rudat a tartóból.

A Life Fitness G2 Home Gym váz és alkatrész garancia az életre szól. A párnákra és kábelekre három év garancia vonatkozik, ami jó üzletnek tűnik.

A G2 jellemzői
A Life Fitness G2 súlya körülbelül 160 font. A csapot az emelni kívánt súlyszintre helyezheti.

A felszereléshez tartozik egy rúd alacsony sorokkal, egy bokaszíj, egy széles rúd, néhány füzet és két különböző méretű fogantyú. Ezek nagyszerű funkciók és többe kerülnek, ha külön vásárolja meg őket. Lehetősége van 50 font vásárlására is.

Nyugodtan kijelenthető, hogy a Life Fitness G2 Home Gym sokkal stabilabbnak érzi magát a többi edzőteremmel összehasonlítva. Megvan az a kereskedelmi minőség is. Nem kell aggódnia a mozgás és a mozgás miatt, különösen akkor, ha a láb nyújtó részét végzi. Alacsony kábellel rendelkezik, amely lehetővé teszi ülősorok, vállakon, lábakon és bicepszeken végzett munkát.

Különböző gyakorlatokra és azokra is válthat, mivel az autó kontúrozott háttal és kényelmes üléssel rendelkezik.

Valószínűleg az egyetlen hátránya a Life Fitness G2 otthoni tornateremnek, hogy az ülése nem mozgatható, így nem végezhet olyan gyakorlatokat, mint a tricepsz meghosszabbítása. De sok más gyakorlatot is végezhet.