Life Fitness 9500HR elliptikus gép áttekintés

A Life Fitness a világ legjobb nehézgépeit gyártja. Elliptikus gépeik extrém eredményeket nyújtanak minimális idő alatt, és ezt sikerült felhasználniuk, hogy népszerűséget szerezzenek a legnagyobb kereskedelmi edzőtermekben, sőt a fegyveres erőknél is, ami a legjobb elliptikus választás.

Meg fogja tapasztalni, hogy a Life Fitness 9500HR ellipszis gépek általában „utángyártottként” kerülnek forgalomba, részben annak köszönhető, hogy újabb verziókat dobtak piacra, új funkciókkal és specifikációkkal. Azonban a 9500HR modell népszerűsége miatt a kereskedelmi piacon a modellt felújították. Nemcsak az ára alacsonyabb, de megfizethetővé teszi ezt a minőségi modellt otthoni használatra is.

A 9500HR többféle verzióval rendelkezik, ezért érdemes tudni, hogy mit kap a pénzéért. Ez az áttekintés a későbbiekben a hátsó sebességváltó modellre összpontosít.

Fontos megjegyezni, hogy a lépéshossz megközelítőleg 18 “, tehát 6 lábnál magasabb bárkinek nem biztos, hogy ez az ideális modell az Ön számára. A kétfunkciós fogantyúk és lábpedálok lehetővé teszik az elülső mozgást, és ez szélesebb különféle izomcsoportok, tökéletesek az egész test tonizálására.

A Life Fitness 9500HR ellipszis minden olyan jellemzővel rendelkezik, amelyre a kereskedelmi minőségű elliptikus gépeknél számíthat, és meglepően csendes. A felsorolandó szolgáltatások közül csak néhány tartalmaz 9 előre beprogramozott tanfolyamot az edzések teljes skálájához, 20 ellenállási szintet, kétszintes konzolt, beépített olvasótartóval / kiegészítőkkel és az exkluzív Life-pulse digitális pulzusmérő rendszert , amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az egyedi szívveréseket szinte ugyanolyan pontosan számítsák ki, mint egy klinikai EKG-készüléket.

A 9500HR, sok ellipszis géppel ellentétben, nagyon hordozható. Ezek az ellipszisek hátsó kerekekkel rendelkeznek a könnyű mozgás és az öntetés érdekében; nem kell parkolóhely közelében parkolni. Ez megkönnyíti az edző parkolását a tévé elé … sokkal élvezetesebbé teszi az edzést!

Pro – Megfizethető, minőségi, praktikus, jellemzők, népszerűség

Ellen – Garancia

Ez a modell nem lehet igazán téves. Annyi mindent kínál a 9500HR. Növekvő népszerűsége ezt diktálja. Az egyetlen hátrány a többi elliptikus géphez képest a garancia. Az utángyártás után a jótállás általában alacsonyabb, mint egy újabb modellé. Legjobb lehet, ha 2 évre meghosszabbított garanciát kap 200 dollárnál kevesebbre, de ettől eltekintve a Life Fitness 9500HR elliptikus az egyik legfontosabb elliptikus gép a piacon.