Lewandowski: Erre nem emlékszem, Rangadó

A magyar válogatott visszavágóval kezdte meg a kvalifikációt a világbajnokságra, 2-0-ra és 3-2-re vezetett Lengyelország ellen, végül döntetlennel zárultak a csapatok. A vendégek gólt szereznek Robert Lewandowski akinek most volt a 64. találata a 117-es akcióban, és bár a lengyelek többször úgy tűnt, hogy vert helyzetben vannak, a csapatkapitány úgy véli, nyerhetett volna.

Egyrészt fáj, hogy nem nyertünk, de korábban mindig két gól hátrányából kaptunk ki. Nem emlékszem semmire, amibe a lengyel csapat innentől kezdve kapaszkodhatott volna

– idézte Sportowe Fakty Lewandowski.

A Bayern München bombája arról is beszélt, hogy három edzés után természetesen a csapat nem olajon futott. Paulo Sousával, időbe telik a játék elsajátítása. Ezért volt sok pontatlanság, és talán gond volt a bizalmukkal, ugyanakkor úgy véli, hogy a hibákat tovább javítják.

A lengyelek vasárnap folytatják a selejtezősorozatot Andorra ellen, a magyar válogatott pedig San Marinoba látogat.