Leeeds United gólt szerzett a Burnley-nél

A Leeds United négygólos elsöprő győzelmet aratott a Burnley otthonában az angol labdarúgó-bajnokság szombati, 36. fordulójában.

Az első lövés előtt Mateusz Klich A mérkőzés 44. percében a vendégek gólt szereztek: 0 – 4 az állás.

Leeds második találata is nagyon jó volt. A vendégek sarkán Ezgjan Alioski a labda elé pattant, aki nem habozott, középre bombázta vissza a bal kapuba, 18 méterre a bal oldalon. A macedón szárny azonban a 60. percben lőtt Jack Harrison betette, így a labda Burnley hálójába került.

A hajában Rodrigo percek következtek. Először gondatlan eleganciával tolta a labdát a kapusra,

majd két perccel később egy csodálatos átlövés után a kapus mellett lőtte el a labdát, majd higgadtan passzolt az üres kapuba. Ez 4-0-s csapást jelentett a vendégeknek. A meccsnek nem volt különleges tétje, mert győzelme után a 10. helyen végzett Leedsben egy stabil középpályán, míg a 15. Burnley-t nem fenyegeti a kiesés réme.

Premier League, 36. forduló

Burnley – Leeds United 0–4
Viselet: Klich 44, Harrison 60, Rodrigo 77, 79.

Később
16:00: Southampton – Fulham (TV: Digi Sport2)
21:00: Brighton – West Ham United (TV: Digi Sport2)
vasárnap
13:00: Crystal Palace – Aston Villa (TV: Digi Sport1)
15.05: Tottenham – Wolverhampton
17.30: West Bromwich Albion – Liverpool (TV: Digi Sport1)
20 óra: Everton – Sheffield United
Pénteken játszottak
Newcastle United – Manchester City 3-4
Viselet: Krafth 25., Joellinton 45 + 6. – Din 11, Willock 63, ill. Ferran Torres 42, 64, 66, Cancelo 39.
Előző
Manchester United – Leicester 1-2
Viselet: Greenwood 15., ill. L. Thomas 10., Soyuncu 66.
Chelsea-Arsenal 0-1
Viselet: Smith Rowe 16.