Lásd a Life Life X7 elliptikus Crosstrainert fejlett konzollal

Kiváló minőségű felszerelés a kiváló edzéshez

Nyilvánvalónak tűnhet, amikor fejlett konzollal kezdem a Life Fitness X7 elliptikus tréner áttekintését, hogy mindannyiunknak az a célja, hogy otthon tornatermeket vásároljunk, a teljes testmozgás megszerzése a felső és az alsó test mozgásának kiegyensúlyozásában . Az a konzol, amelyre szükség van a Life Fitness X7 Elliptical Cross-Trainer és Advanced Console sikeréhez, segít elérni ezt a magas színvonalat azok számára, akik otthon szeretnék megvásárolni ezt a végső edzőtermet.

Haladó konzol. – A Life Fitness X7 fejlett konzollal ellátott elliptikus cross-trainer csúcstechnológiájú vezérlői úgy programozhatók, hogy az edzés közben beállítható legyen. A fejlett konzol további kreatív kialakítása azt jelenti, hogy a legmodernebb programok széles választéka rengeteg lehetőséget ad Önnek, ha azt szeretné elérni, hogy minden héten elérje edzés céljait. Az Elliptical Life Fitness X7 Advanced Console Cross-Trainer öt HeartSyc edzéssel van felszerelve, amelyeket a pulzus reagál az edzésre. A pulzusmérés lehetősége ezen a készüléken a gombon van, köszönhetően a kormány vezeték nélküli ellenőrzési technológiájának és a pulzusméréshez precíziós Polar mellkasi hevedernek. Mindkét egység teljesen vezeték nélküli, így edzését nem gyengíti a sok vezeték és szerelvény.

Fejlett funkciók a kiváló edzéshez – Mint te, én is sokat várok egy magas árú edzésrendszertől. A Life Fitness X7 fejlett konzollal ellátott elliptikus cross edző a szolgáltatások széles skáláját kínálja, hogy megfeleljen mindenki igényeinek. Van néhány módja annak, hogy az Elliptical Life Fitness X7 Advanced Console Cross-Trainer-t úgy működjön, hogy alatt működjön egy bizonyos edzéscél. Például a LegSculptor Mode néhány percenként két centiméterrel változtatja a lépés hosszát, hogy a testmozgás változásaira összpontosítson a test alsó alsó izomcsoportjainak fejlesztésére. Hasonlóképpen, a Total-Body Trainer mód megmutatja, hogyan lehet felépíteni a különböző izomterületeket.

Önt szem előtt tartva tervezték – Amikor edzek, arra bízom magam, hogy az edzőeszközök jobban aggasztanak, mint amennyit aggódnom kell. Ez a kiválósági színvonal egyértelműen az, ahogyan az Elliptical Life Fitness X7 Cross-Trainer Advanced Console-t kezdettől fogva megtervezték. A gépet, amely biztosítja, hogy a lépés mindig rendkívül folyékony, természetes és csendes legyen, Whisper eStride rendszernek nevezzük. A pedálokba van beépítve egy FlexPedal nevű lengéscsillapító rendszer, így soha nem okozhat ütközési problémát az Elliptical Life Fitness X7 Cross-Trainer és Advanced Console edzés közben. Edzés közben követheti és növelheti / csökkentheti a lépés hosszát és az edzés ellenállási szintjét egy LCD kijelző rendszer segítségével, amely megmutatja az ellenállási szintet, az izmokat, amelyeken dolgozik, és a lépés hosszát. A fejlett konzollal ellátott Life Fitness X7 elliptikus cross-trainer kiküszöböli az edzés minden feltételezését.

Life Fitness X7 elliptikus cross-trainer fejlett fejlett konzol felülvizsgálati szempontokkal

Az egyetlen bukás, amelyet a Life Fitness X7 Elliptical Cross-Trainer fejlett konzollal okozhat, kifejezhető a régi mondással: “megkapod, amit fizetsz”. Ennek az ellipszisnek a rendkívül sokféle lehetősége, programja és jellemzője olyan költségeket is eredményez, amelyek sokkot okozhatnak a matricán, amikor otthoni edzőtermet vásárolnak. Vásárolhat olcsóbb elliptikus trénert.

De ha otthoni edzőkészülékét hosszú távú befektetésnek gondolja, és olyan kiváló minőségű egységet szerez, mint például Life Fitness X7 elliptikus Kereszt-edző a fejlett konzollal, megszerez egy otthoni képzési eszközt, amely évtizedekig fog élni, és most és tíz év múlva megvalósítja egészségügyi céljait. Ez sokkal könnyebben viseli a matrica sokkját.

Life Fitness X7 elliptikus cross-trainer fejlett konzol termékjellemzőkkel:

• Fejlett elliptikus cross-trainer az Advanced Workouts Console szinkronizált felső és alsó testmozgásokkal
  • A Whisper eStride technológia rendkívül halk és folyékony elektronikus beállításokat kínál 18 és 24 hüvelyk között
  • Manuális pulzusérzékelők; Polar HRM vezeték nélküli mellszíjat is tartalmaz
  • A FlexPedal lengéscsillapító rendszer lehetővé teszi a pedálok hajlítását, még kevesebb ütést és nagyobb kényelmet biztosítva, mint a hagyományos ellipszisek
  • A maximális felhasználói súly 400 kilogramm; 10 év garancia az ellenállórendszerre, keretenkénti élettartam
  • Ellenállási rendszer: örvényáram
  • Teljesítményigény: Plug-in (az összes főbb feszültségkonfiguráció)
  • Kijelző típusa: LCD háttér kék háttérrel és fehér karakterekkel
  • Edzésprofil megjelenítése: 9 x 24 szegmens
  • Edzés visszajelzés kijelző: 16 karakteres üzenetközpont
  • LCD képernyő mérete: 4 x 6 hüvelyk