Láncfűrésszel a kezében két néző rózsaszín pólóban szaladt el Girón mellett

Egan Bernal megnyerte a Giro d’Italia hétfői – rövidített – királyi szakaszát, növelve vezetését a komplex versenyben. Kedden megjelent a jelenetről készült videó, amely alapján két néző láncfűrésszel a kezében szaladt néhány lépésre a rózsaszín pólótól. Természetesen nem ritka, hogy a kerékpáros teherautók nagy versenyeken felhívják magukra a figyelmet, de elég megdöbbentő látvány volt:

Bernaltot nem döbbentette meg mindez, 27 másodperccel nyerte meg a szakaszt, végül még arra is volt ideje, hogy levegye az esőkabátot, és rózsaszín ingében a célig guruljon. Kedden ünnep lesz Girón, ezt követi szerdán a 193 kilométeres verseny Canazei és Sega di Ala között, valamint a mezőnyre váró hegyi verseny. A 104. Giro d’Italia vasárnap zárul Milánóban.

A kolumbiai Bernal majdnem két és fél percet vezet Damian Caruso a komplexum előtt. Valter Attila 13. a komplexumban.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!