Köszönetet mondott távozó edzőjének az Inter címért

Az Inter labdarúgócsapata hivatalosan is bejelentette, hogy közös megegyezéssel felmondja a szerződést Antonio Contéval.

Nyilatkozatában a klub megköszönte az edzőnek rendkívüli munkáját, amelynek csúcspontja az volt, hogy a milánói klub elnyerte története 19. bajnoki címét.

Az 51 éves szakember szerződése eredetileg egy év alatt járt volna le.

Az olasz sajtó szerint Massimiliano Allegri vagy a jelenleg a Lazióért felelős Simone Inzaghi lehet az új edző.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, jelentések, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Szeretettel várunk mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!