Koronavírus lett egy Budapesten járt lengyel futballista

Ezúttal ismét koronavírus-esetet fedeztek fel a lengyel labdarúgó-válogatottban Lukasz Skorupski A kapus pozitív teszt eredményt adott – írja az MTI.

A lengyel szövetség szóvivője a bolognai játékos eredményéről Jakub Kwiatkowski számolt be a közösségi oldalon. A kapus csütörtök este jelentette a betegség első tüneteit, ezért lázas volt, és a PCR-teszt pozitív eredménye után elszigetelték a csapattól.

CSATLAKOZÁS

A lengyelek bíznak magukban, és ez kevés a Rossi csapatával szemben

A Paulo Sousa vezette lengyel válogatott majdnem leégett Budapesten, amit hazája sajtója korábban inkább az angolokra, mint a magyar csapatra mért. Elemeztem a Ziccer Világkupa első selejtezőmérkőzését Polish Miklós focirajongóval

Korábban egy másik lengyel futballista, Mateusz Klichet Koronavírussal is megfertőződött, még társakkal sem ment Budapestre, ahol csapata a magyar válogatottal 3-3-as döntetlent ért el csütörtök este a világbajnokság selejtezőjében. Skorupski sem a Puskás Arénában lépett pályára, hanem a cserevonalon figyelte a mérkőzést.