Korábbi osztálya edzőként visszatérhet a Juventusba

A pletykák szerint egy forgatókönyvet is megterveznek Zinedine Zidane nyáron elhagyja a Real Madridot és visszatér a Juventusba. Hol futballozott 1996 és 2001 között, és ahol két bajnoki címet és két bajnoki címet is nyert.

A BL-nyolcaddöntő keddi első mérkőzésén a Real Madrid 3-1-re legyőzte a Liverpoolt, és a meccs után rejtélyes nyilatkozatot tett.

Olaszország mindig is a szívemben volt. Öt éve vagyok Torinóban, és a Juventus továbbra is fontos számomra

A Sky Italy-nak adott interjújában elismerte. Amikor Torinóba való esetleges visszatéréséről kérdezték, Zidane nevetve válaszolt: “Nem tudom. Most itt vagyok és meglátjuk. “

A sajtó arra a következtetésre jutott, hogy reális esély van, mert a kategorikus tagadás teljesen másként hangzott volna.

A Juventusnál dolgozik Andrea Pirlo Egyre több kritikát kap, a BL búcsúja a Porto ellen, és a bajnokságban nyújtott gyenge szereplése azzal fenyeget, hogy kilenc év után először nem jut el a legrangosabb kupáig.

Közben Madridban olyan pletykák keringtek, miszerint Zidane távozása nem volt annyira elképzelhetetlen. Ez azért van, mert a nyári elnökválasztás sok mindent felboríthat, Florentino Pérez kihívást jelentő, Enrique Riquelme például azt mondta, hogy megnyeri a választásokat, nem pedig Zidane folytatását képzeli el.

“Személy szerint nagyon tetszik Jürgen KloppotŐ mondta.