Klose döbbenten hallotta a diagnózist

Bár folytathatta volna Hansi Flick a német labdarúgó-válogatottnál dolgozik, Miroslav Klose a Bayern nemcsak elhagyta Münchent, hanem elutasított minden közelmúltbeli ajánlatot. Az ok szomorú: az egykori kiváló csatár trombózist kapott.

A világbajnokságok történetének legsikeresebb futballistája tavaly májusa óta dolgozott a Bayern Münchennél, de a Kickernek adott interjúban megerősítette, hogy a szezon végén elhagyja a klubot.

“Túl kényelmes lenne számomra Flickkel dolgozni, szerintem az asszisztensként való folytatás nem lenne a helyes út számomra” – mondta.

Úgy tűnik azonban, hogy a jelenlegi munkanélküliség mögött betegség áll.

“Három hétig súlyos fájdalmat éreztem a lábamban. Egyre erősebb lett, ezért végül orvoshoz mentem. Először azt hittem, hogy sérült ideg, de szinte megdöbbentett a diagnózis. Kiderült, hogy két vérrög van a lábamban “- mondta.

A trombózis miatt rengeteg gyógyszert kapott, speciális zoknit visel, nem tud futni, nem tud úszni, de a legtöbbet az viseli, hogy nem tud focizni.

Rájöttem, hogy nem kezdhetek így profi edzőként. Világos, hogy most az egészségemről van szó, prioritásnak kell lennie.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, jelentések, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Tartson velünk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjével és egyediségével akar kitűnni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!