Klopp: A 2018-as BL-döntő után nem hívtam volna meg Ramost a szülinapi bulimra

Kedd este már a nyolcaddöntő kezdődik a Bajnokok Ligájában, a 2018-as emlékezetes döntő résztvevői pedig újra találkoznak a Real Madrid – Liverpool párharcban.

A három évvel ezelőtti kijevi döntőről szól, kinek Loris Karius két hatalmas gólhiba van, mások Gareth Bale a szenzációs ollót először újjáélesztik, és természetesen léteztek Sergio Ramos-Mohamed Szalah egy incidens, amely azzal zárult, hogy az angol csapat egyiptomi csapatát sérülés miatt le kellett cserélni.

Tehát Liverpoolból fájdalmasabb emlékek vannak, de Jürgen Klopp, a csapat edzője szerint nem készülnek bosszúra.

“Teljesen motivált vagyok, mert szeretnénk minél tovább eljutni a BL-ben, de a mostani párharcnak semmi köze a 2018-as döntőhöz. Természetesen emlékszem arra a meccsre, és azóta először a Realdal játszunk idő.

Ha valaki akkor megkérdezte tőlem, hogy meghívom-e Ramost a szülinapi bulimra, a válaszom nemleges lett volna, de ma ettől a pillanattól helyettesítem a pozíciómat. Ramos nagyszerű futballista, de nem tetszett, amit azon a meccsen láttam

Mondta Klopp, aki a 2018-as döntőt a furcsa szimbólummal találta el.

Ramos sérülés miatt nem tudott most játszani Nacho helyettesíti és Zinedine Zidane számára koronavírus Raphael Varane a pótlását is meg kell oldania.

A Telegraph szerint Klopp azon gondolkodik, hogy kiváló formában van, megbízhatóan állítja elő a célpontokat Diogo Jota megszállottság, rögeszme Roberto Firmino megkezdi a Salah sztrájkvonalat és Sadio Mané közvetlenül mellette.

A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti, a legfontosabb fejleményekről a Rangadó szövegében számolunk be.

A bemutatott képen Klopp látható a BL 2018 döntője után.