Kleinheisler bombázta a horvát bajnoki szezont

A válogatott Kleinheisler László góllal járult hozzá a házigazda NK Eszék 2–1-es győzelméhez 1961-ben, az NK Istra ellen szombaton, a horvát labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójának 36. fordulójában – írta az MTI.

A magyar válogatott középpályás az egész mérkőzést a 34. percben játszotta, hat góllal zárta a szezont. Csapattársa, Gyurcsó Ádám kezdőként kezdte a 62 percet, az idényben négyszer volt eredményes.

Az NK Eszék 23 győzelemmel, nyolc döntetlennel és öt vereséggel a második helyen végzett a bajnok Dinamo Zagreb előtt, és indulhat a nyáron a Konferencia Liga selejtezőjében.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havi 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kiemelkedni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!