Kikerült az MTK-val kötött szerződés edzője a válogatottból

Az MTK labdarúgócsapata kedden jelentette be, hogy a magyar válogatott elemzője és pályaedzője, Giovanni Costantino lesz az új vezetőedzője.

Ezt követően a Magyar Labdarúgó Szövetség szerda este bejelentette, hogy Marco Rossi a szövetségi kapitány már nem veszi azt a szakembert, akivel 2016 óta dolgozik, az Európa-bajnokságon.

A vezetői munka elvégzése hatalmas feladat, ezért szeretne egy egész embert. Saját tapasztalatból tudom, hogy az iroda állandó munkával és odafigyeléssel jár. Ezért döntöttünk úgy, hogy ma elhagyjuk Giovannit. Jobb is, ha most teljes mértékben az új kihívást jelentő feladatára tud koncentrálni

Mondta Rossi, aki sok sikert kívánt honfitársának az MTK-val.

A kék-fehérek új vezetőedzője úgy véli, hogy a klubcsapat és a válogatott is jól jár a döntéssel, és köszönetet mondott Marco Rossinak és a válogatottnak közös munkájáért.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havi 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Kérem, maradjon minél több embernél, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballújságot, amely az írás színvonalával és egyediségével akar kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket. Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!