Kijött egy videó, és azonnal mindenki találgatni kezdte Ronaldo jövőjét

Rúd Cristiano Ronaldo még egy éve van hátra a szerződéséből, mióta igazoltatta a Juventusban, és gyakorlatilag állandó téma, mióta távozik vagy ott marad. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a csapat jelen volt a Bajnokok Ligájában, és ebben a pillanatban nem biztos, hogy a következő szezonban képes lesz elindítani a sorozatot, a Serie A-ban csak az ötödik, ráadásul a saját kezében nincs sors.

A hét elején fokozódtak a távozásáról szóló pletykák, amikor nyilvántartás merült fel arról, hogy egy portugál költöztető cég aznap este kivitte futballautóit Torinóból. Három évvel ezelőtt történt hasonló, majd azt a bejelentést követte, hogy elhagyja a Real Madridot.

Mindenesetre Ronaldo karrierje a Torinóban egyelőre megosztó. Bár ipari mennyiségben termel gólokat, a történelem során először három klubcsapatban 100 gólt szerzett (ezt a vonalat még a válogatottban is elhaladta a Manchester United, a Real és a Juve mellett), de nem sikerült áttörést elérnie. nemzetközi, most ráadásul vége a magyar monarchia uralmának. Manapság olyan hírek érkeztek, hogy visszatérhet a Sportingba.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Kérem, maradjon minél több embernél, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballújságot, amely az írások színvonalával és egyediségével akar kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, szidjon, adjon ötleteket. Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akik számára a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!