Kiderült, hogy mi történt Kevin De Bruyne-vel a Bajnokok Ligája döntőjében

A Bajnokok Ligája szombati döntőjében a Manchester City 1-0-ra kikapott a Chelsea ellen.

CSATLAKOZÁS

A City csődbe ment, a Chelsea volt a BL második győztese

Havertz karrierje első BL-gólját a döntőre tartotta fenn. Guardiola tapogatózott, végül hiába dobta Agüerót, az egyenlítés nem sikerült. A Chelsea 2012 óta másodszor lett Európa legjobb csapata.

A mérkőzés 60. percében a csapat egyik kulcsembere története első döntőjében, Kevin De Bruyne rettenetesen boldogtalan ütközött Antonio Rüdigerrel, hosszú távú gondozás után végül lecserélték. A belga menedzser innen duzzadt arccal ült a padon, de nem lehetett pontosan tudni, mi történt vele. De Bruyne vasárnap közzétette diagnózisát a Twitteren:

Szia srácok, most jöttem vissza a kórházból. A diagnózisom egy törött orr és egy lyuk volt a bal szememben. Jól vagyok. Tegnap még csalódott vagyok, de visszatérünk

A világklasszis futballista nem említette, hogy ez a sérülés megakadályozná az Európa-bajnokságon való részvételt, így védőálarcba kerülhet, de turnén is szerepelhet.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kiemelkedni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, érveljen, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!