Kézilabda Bajnokok Ligája bronzmérkőzés: ETO-CSKA Győr Moszkva

Illyés Tibor / MTI

Élő

Sport

A regnáló bajnok győri Audi ETO KC néhány hét alatt kiesett a Bajnokok Ligája szombati, Brest elleni elődöntőjében.

Gyászolni azonban nincs idő, a győriek elfoglalják a harmadik helyet, de ez a meccs ennél sokkal többet jelent. Görbicz Anita mert valószínűleg utoljára játszik a csapatban.

Női kézilabda Bajnokok Ligája, bronzmérkőzés

Audi ETO KC Győr – CSKA Moszkva (orosz)

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kiemelkedni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, érveljen, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!