Két ország fogadná a Copa America-t, de jelenleg egyik sem rendezhet meccseket

Amerika Kupát adni?

A tavalyról elhalasztott tornán Argentína és Chile a tervek szerint június 13-án játszik a nyitómérkőzésen Buenos Airesben, de a koszorúér-járvány miatt az argentin futballéletet akadályozták.

A csata, amelynek ezúttal csak dél-amerikai csapatai voltak – a vendégeket Ausztráliát és Katart törölték – Kolumbia másik házigazdája lett volna, de a szárazföldi szövetség elutasította az ország kormányának kérését, hogy novemberre halasszák el a turnét. Kolumbiában a tüntetők országszerte tiltakoznak, és a tüntetők még a Libertadores-kupa mérkőzéseit is félbeszakították.

Tehát akkor Argentína egyedül marad, és felmerül a kérdés, hogy a mostani lépés után sikerül-e időben elkezdeni a tornát.

A Johns Hopkins Intézet szerint az elmúlt héten Argentínában közel 205 000 pozitív esetet jelentettek, és 3445-en haltak meg a járvány következtében.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!