Két másodperccel nem jött vissza, de a teljes győztes kosár valószínűtlen lett

Újra a sportsajtó a világon Donciccs Lukával tele van, a Dallas Mavericks kosárlabdázója hihetetlen dobással nyerte meg csapata mérkőzését. 1,8 másodperc volt hátra a Memphis Grizzlies ellen, amikor oldalrúgással érkezett Dallasba. Doncic átvette a labdát, két védő közé lépett, és egyik lábáról leugrott, az utolsó pillanatban furcsa mozdulattal elengedte a dobást, és a labda a ringbe esett.

Nagyon meglepődtem, hogy bejött

Said Doncic, aki a meccs után 29 pontot szerzett, és azt is elmondta, hogy akkor érzi magát a legjobban, amikor csapattársai együtt játszanak vele, ahogy ők tették.

A 2018-as draft harmadik helyére választott Luka Doncic, aki még mindig csak 22 éves, ebben a szezonban is káprázatos. Átlagosan 28,6 pontot, 7,9 lepattanót és 8,6 gólpasszt jegyzett az eddigi 49 meccsen, és természetesen a szezon legértékesebb játékosa címet viselő versenyzők között is szerepel – a rangsorban a legfrissebbtől függően hatodik. pozíció. A dallasi szezon nem olyan fényes, eddig 30 győzelem és 24 vereség volt a mérlegben, ezzel egyelőre nyugaton a hetedik helyet érik el.

Ebben a szezonban a két konferencia első hat helyezettje jut be a rájátszásba, 7-10. és a csapatok harcolni fognak a hátralévő két helyért.

NBA, alapszakasz

Oklahoma City Thunder – Golden State Warriors 109–147