Két kézilabdacsapat azért küzd, hogy ne tudja megjátszani a BL-párharcot

Rosztov-Don és Vipers Kristiansand nem tud megállapodni a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

A két csapat várhatóan április 10-én és 11-én találkozik, de egyelőre az a nagy kérdés, hogy ez megtörténik-e a hétvégén. A mérkőzést többször átszervezték, a legfrissebb verzió szerint mindkét meccset Oroszországban kell lejátszani, de Rosztov vezetői belefáradtak a norvégok igényeibe.

Megértettem, hogy Vipersnek nincs alternatívája otthon, így ha nem ajánljuk fel velünk mindkét mérkőzést, akkor már a kezdetektől kizárták volna őket. Aztán ki tudja miért, Vipres Kristiansand a valóság felé mutatott magatartást. Például az első meccs marketingjogát akarta, de az utolsó csepp az volt, hogy a konfrontációt zárt kapussá tegye. Megszimatoljuk ellenfelünket, hogy a jövőbeli mérkőzésekre koncentráljunk az ötletelés helyett

– írta a Rosztov-Don hivatalos honlapja, hangsúlyozva a szurkolók jelenlétének fontosságát és annak elutasítását, hogy nélkülük meccset szervezzen.

📝 Hivatalos válasz Vipers Kristiansand nyilatkozataira

A két EHF Bajnokok Ligája birtoklásáról szóló tárgyalások során …

Közzétette: Rostov-Don kézilabda klub – 2021. április 7., szerda

Eközben a Vipersnél ragaszkodnának a nézők nélküli játékhoz, így patthelyzet alakult ki a felek között. Rosztov bejegyzése más téves javaslatokat is tett, miszerint teljes sötétségben kell játszania, kőollóval kell eldöntenie a mérkőzéseket, és biztonsági okokból vadászgépekkel kell kísérnie a norvég játékosokat.