Késely Ajna: baszk, miért nem láttalak először a másik oldalon?

kedd éjjel Ajna kés negyedik lett a gyorsúszás Európa-bajnokság 800 döntőjében.

Szinte a döntőig a magyar úszó a negyedik helyen állt, egy pillanatra csak a harmadik helyen végezhetett, de a döntő utáni interjúból kiderült, hogy fogalma sem volt arról, hogy mással versenyezne az éremért. . Az M4 Sport újságírója megkérdezte, látta-e a legtávolabbi pályán Anna Jegorova mire Késely így válaszolt:

Az elmúlt száz körül észrevettem, hogy ott van. Kissé motyogtam magamban, baszk, miért nem láttam először Jegorovát a túloldalon?! Megpróbáltam tovább küzdeni az utolsó 25 méterért, de valójában csak ez volt nálam. Viszont ő vette ki belőlem, hogy 8: 27-nek sikerült, és ha nem látom, gyengébb időbe kerülhetek. Tehát innen köszönöm, hogy ezt kihoztad belőlem!

A 19 éves magyar pilóta sokat javult a hétfői előzetes futamon elért időhöz képest (8: 35.71 perc), 8: 27.31 perccel a negyedik helyen végzett.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Kérjük, maradjon nálunk a lehető leghosszabb ideig, hogy meg tudjuk modellezni és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, érveljen, adjon ötleteket. Üdvözölj mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!