Kerékpáros közösség, amely örömmel jár / Kerékpáros közösség, amelyet egy autógyártó épített (x

A Škoda szoros együttműködése a kerékpáros világgal nem csupán szponzorálás. A vállalat gyökerei 1895-ig nyúlnak vissza a kerékpárok gyártására, és a két kerék iránti elkötelezettségük nem változott még azután sem, hogy a hangsúly az autó gyártására irányult volna.

A We Love Cycling több országban létrehozott egy kerékpáros magazint, amely bemutatja a kerékpározás előnyeit, összekapcsolja a kerékpározás iránt érdeklődőket és létrehozza azok közösségét. Céljuk, hogy ezt a sportot minél szélesebb körben népszerűsítsék, függetlenül attól, hogy profi módon űzik-e, vagy csak nyeregbe kíván szállni.

Skoda

Rendszeresen megjelennek cikkek a különféle kerékpáros témákról. Az útvonaltervektől kezdve a legfrissebb versenyújdonságokig, karbantartási és edzési tippekig mindenki hasznos és érdekes információkat talál, amelyek érdeklik őket. Több mint 2600 ember csatlakozott már saját Strava klubjához, a tagokat inspirálhatja és motiválhatja a kölcsönös edzés.

Sok olyan kezdeményezés létezik, amely kifejezetten a kerékpárosokat célozza meg. Aktívak a közösségi hálózatokon, jelen vannak a Facebookon és az Instagramon is. Ezeken a felületeken a kerékpáros közösségek szándékosan épülnek fel rendszeres játékokkal és eseményekkel. Megalapították az Arany Villa-díjat, amelyet az egyes tudományterületek figyelemre méltó képviselői nyertek el. Ezek a sportolók figyelemre méltó teljesítményükkel valódi motivációt jelentettek a kezdő motorosok számára. 2021-ben ismét több különlegességgel készült a Hungary Tour.

Skoda

Az Amatőr rajongói mezők oldalon megnézheted a Hungary Tour eseményeit. A napi szakaszjelentések mellett megismerheti az egyes szakaszokat és csapatokat. A Zöld pólós versenyen a Straván létrehozott szegmensek kerülnek játékba, ez idő alatt kiderülhet, hogy tudunk-e lépést tartani a szakemberekkel. Kiválaszthatjuk a helyszíneket, csak reprodukálnunk kell a Hungary Touron várható szintbeli, távolsági és sebességbeli különbségeket. A szakaszok győztesei kerékpáros ajándékokat kapnak, de a legnagyobb nyereményt azok közül sorsolják ki, akik mind az öt szakaszon részt vettek (kihívások). Közülük a legszerencsésebb egyedi zöld pólót, valamint hétvégére egy Škoda Enyaq iV elektromos autót nyer.

Kevésbé ismert, de a Škoda kerékpárokat is gyárt és kerékpár-kiegészítőket árusít. Kerékpárkínálatuk is meglehetősen széles, kezdve a gyermekkerékpárokkal, választékukban megtalálhatóak még közúti, mtb és elektromos kerékpárok is. Minden olyan tartozékot kínálnak, amelyre a kerékpárosnak szüksége lehet, a kerékpártartóktól az üvegekig. Céljuk itt a legszélesebb kereslet kielégítése, minden kerékpáros igény kielégítése. Mindezt és a Škoda Enyaq iV elektromos autót május 16-án tapasztalhatja meg Budapesten a Hősök terén, ahol a Hungary Tour utolsó szakaszára kerül sor.