Képtelen visszavonulni, Sevilla legendája

Bár két hónap múlva lesz 40 éves, nem megy nyugdíjba Joaquín, a Betis veterán középpályása, akivel a sevillai futballklub még egy évvel meghosszabbodott.

Joaquín 1997-ben, 16 évesen csatlakozott a klubhoz, és miután turnézott Valenciában (2006-2011), Málagában (2011-13) és az olasz Fiorentinában (2013-15), az elmúlt hat évet ismét a szülői klubban töltötte .

A 2020–21-es szezonban a csapatkapitányi karszalag legnagyobb részét viselte, 27 bajnokin versenyzett és két gólt szerzett.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy meg tudjuk modellezni és felépítsük az új magyar futballújságot, amely az írások színvonalával és egyediségével akar kitűnni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!