Kenderesi Tamás legyőzte Milák Kristófot az Európa-bajnokság elődöntőjében

kedd éjjel Ajna kés negyedik lett az úszó Európa-bajnokság 800 gyors döntőjében.

Az első magyar, aki úszott a medencében, hamarosan a negyedik lett, keményen küzdött Anna Jegorova érdekében a bronzéremért. A késés viszont az utolsó 300 méteren következett be, de nyolc évtizedet ért el a dobogó mögött.

Ezt követően a gyors elődöntők százaiért folytatott versenyben Szabó Szebasttián Negyedik, Németh Nándor a szünetben a hatodik helyen végzett, de utóbbi masszívan úszott a második 50 méteren, és idővel harmadik lett 48,02-es idővel, egyéni csúcs. Viszont Szabó kihagyta a döntőt.

A legnagyobb sikert a kétszáz méteres pillangóúszás hozta el, amelyen Kenderesi Tamás legyőzött Milák Kristóf.

Milák azonnal átvette a vezetést, de Burdisso megelőzte őt 150 méterre, ekkor Kenderesi volt a harmadik. Végül kettős magyar siker született, Kenderesi 1: 54,37-gyel jutott be a döntőbe, a legjobb idővel, Milák 35 évszázaddal ezelőtt volt.

A végén, Holló Balázs, Sombori Gábor, Látod Laurát és Fabian Fanni A 4 × 200 méteres vegyes sebességváltó a hatodik helyen végzett.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Minden hónapban legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek a legkülönfélébb műfajokban és témákban fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemények alapján.

Kérjük, maradjon nálunk a lehető leghosszabb ideig, hogy meg tudjuk modellezni és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kitűnni. Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, érveljen, adjon ötleteket. Üdvözölj mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenkit, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!