Kellemes fitnesz segédeszközök az egészséges életmódhoz

Az ismert angol regényíró, Dorothy ‘Dodie’ Gladys Smith elmondta véleményét egy stimuláló fürdőről. És azt kellett mondania: „Apa szerint a forró víz ugyanolyan ösztönző lehet, mint egy alkoholos ital, és bár soha nem jutok túl rajta … elhihetek. Valóban igaza volt, mert a forró vízben való fürdés elképesztően frissítő mind az elme, mind a test számára.

A régi rómaiak elitjei órákat töltöttek szaunafürdőkben, és így szabadidejükben újra találkoztak. Orvosi szempontból kimutatták, hogy a könnyű forró vízben történő fürdőzés megnyitja a bőr pórusait, ami viszont rendkívül jót tesz az egészségnek. Ezzel a pontszámmal kapcsolatban érdemes megemlíteni, hogy sok természetes forró forrás tartalmaz terápiás értékeket.

Ezenkívül nem kell ilyen meleg forrásokat keresni. Ma a forró források élvezeteit a hátsó udvarban élvezhették. Globálisan világszerte forgalmazzák különböző egészségügyi és fitnesz rendszerekkel foglalkozó vállalatok. Ár szempontjából ezeket a pezsgőfürdőket lényegében nem csak a gazdagoknak és a drágáknak szánják. Mindenki számára elérhető modellek a pihenés felé vezető út megkezdéséhez.

Különböző méretben kaphatók, és mindegyik pezsgőfürdő elég tágas ahhoz, hogy öt-hét ember guggolhasson és megossza ezeket a kedves pillanatokat. Ezek a fürdőkádak modelltől függően olyan sugárrendszerekkel rendelkeznek, amelyeken keresztül vizet permeteznek a testre, hogy a vízmasszázs élénkítő élményét biztosítsák.

Ezek a márkás pezsgőfürdők egy Keith nevű, saját készítésű személy gyümölcsei, akik hajlamosak voltak jó dolgokat tenni az életben és 1978-ban megtervezték az első prototípust. Érdekes módon ezeknek a pezsgőfürdőknek a gyártói megtartották az emberi ergonómiai kényelmet. mint ilyen, az ívelt kontúrozott ülések tökéletesen illeszkednek az emberi testhez. A vízsugarak megfelelő helyeken vannak elhelyezve egy forró kádban.

Azokat a vállalatokat, amelyek ezeket a termékeket forgalmazzák, számos más rendszer van, amelyeket belföldön gyártanak, valamint importálnak a test és az elme egészségének megőrzése érdekében. Két változatban kaphatók – az Elevation sorozat és az Integrity sorozat. A felhasználók szerint az Elevation verzió magával ragadó gyakorlási élményt nyújt.

Beépített konzolokkal és csatlakoztatható tévékkel, iPod-nal, videóval rendelkezik a legjobb programok megtekintéséhez gyakorlatok közben, vagy zenei rendszerrel, hogy meghallgassa kedvenc inspiráló dalait. Ütemezett edzője van, aki különféle gyakorlatokat mutat be az eredményeivel együtt. Az Integrity sorozatban a kerékpárt esztétikus kialakításúnak tekintik, a dallamos élmény érdekében iPod és TV vezérlőkkel rendelkezik.