Kapás Boglárká igazán széppé teheti az úszó bajnokság zárónapját

A budapesti úszó Európa-bajnokság vasárnapi zárónapjának délelőtti versenyeiből a magyar versenyzők mindkét egyéni számban bejutottak a döntőbe.

A Duna Arénában először a férfiak vegyesen ugrottak 400 métert a medencében: a sorozat negyedik sikere Vrasztó Dávid 4: 13.39 perc az elsőtől, Peter Bernek 4: 13.83-mal pedig a második lett az esti döntőben. Ugyanabban a számban Török Dominik Mark 4: 19,67 és 12, Sós Dániel 4: 24.29 lett a huszadik.

Nő 400 méter gyors Harapós boglárka, a kérdés Európa-bajnoka 2016-ban és második a 2018-as glasgow-i Európa-bajnokságon Ajna kés továbbjutott a döntőbe. Az első a második (4: 09.02), a második a negyedik (4: 09.14). Fabian Bettina és 11. (4: 13.83), Fabian Fanni 23. lett (4: 15.94).

A Kovács Benedek, Takács Tamás, Kós Hubert, Németh Nándor Férfi vegyes váltó 4 × 100 méter 3: 36,05 perc a tizedik, míg Nyirádi Réka, Halmai Petra, Sebestyén Dalma, Gyurinovics Fanni négyest alkotott 4: 04.14-14-vel.

Az est záró programja (18.00):

Nő 50 m pillangó
Férfi 50 m gyors
50 m női kar
Férfi pillangó 100 m (Milák Kristóf, Szabó Szebasztián)
Női 200 m hát (Burián Katalin, Szabó-Feltóthy Eszter)
Férfi 400 méter vegyesen (Verrasztó Dávid, Bernek Péter)
Női 400 m gyors (boglárka, Ajna kés)
Férfi vegyesúszás 4 × 100 m
Női 4 × 100 m vegyes

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely az írások szintjén és egyediségén keresztül szeretne kiemelkedni! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!