Kacér lány fitnesz tánc edzés DVD

Tehát hatékony táncedzésre vágysz? Nos, van olyan, amelybe sok nő szerelmes a világon. Ez egy Flirty Girl Fitness nevű program. Ez egy forradalmi testtranszformációs rendszer, amely egyszerű és szórakoztató táncmozgásokat használ a népszerű zenei videókból, hogy könnyebben formálja testét.

Az egész azzal kezdődik, hogy a Flirty Girl táncmulatság elveszíti a súlyát és csökkenti a súlyát, és amelynek címe “Booty Beat”. Ez a rutin szuper szexi rutinokkal van ellátva kedvenc zenei táncvideóiddal, valamint csodálatos szórakoztató zenével. A “Csak ugratás” edzésbe helyezzen be egy tollboa, és ezzel növelje az edzés intenzitását és javítsa az eredményeket.

Ezután a “rutinszék” bármilyen rendes széket felvesz, és saját személyes fitnesz-munkaállomássá alakítja, amely felépíti azt a sovány izmot, amelyre a testének szüksége van, hogy egész nap zsírégetést végezzen, még akkor is, ha nem edz.

Meg fog lepődni, amikor megtudja, hogy a Flirty Girl Fitness fizikai helyszínein, például Torontóban és Chicagóban a klub tagjai évente több mint 1300 dollárt fizetnek azért, hogy élvezhessék ezeket a mindig kimerítő órákat. Az új DVD-sorozattal azonban bárki ugyanolyan tapasztalatot szerezhet, mint a klub tagja a saját otthonában.

Ezt a képzési rendszert úgy tervezték, hogy hosszabb, gyengébb, szexibb és még rugalmasabb érzést érezzen, mint ezek az egyszerű táncrendek. Ha minden nap van néhány perce, felveheti őket a menetrendjébe, és figyelheti a súlygyarapodást.