Játékosa elküldte ellenfelét, Zidane rámosolygott

Érdekes jelenetet figyeltek meg a drukkerek a Liverpool – Real Madrid szerdai mérkőzésen. A csapatok a 25. percben voltak, amikor nem sokkal korábban rúgtak és sántítottak Casemiro hirtelen felgyorsult, majd rugdosott James Milnerthogy a hazai középpályás leesett a pálya széléről. Kissé beképzelt lett, Casemiro pedig sárga lapot kapott – majd a háttérben készült a fotó Zinedine Zidane mosolyogva nézi az eseményeket.

Könnyű elképzelni, hogy akkor Casemiro látta, hogy eljött az ideje, hogy megsemmisítse Milnert, aki az első percben eltaposta. Karim Benzema boka – azon csoda visszajátszásai alapján, hogy a francia csatár nem sérült meg – és Luke Modric erős bejárata is volt ellene. Milner 60 percet töltött a pályán, könyv nélkül megúszta.

A Real Madrid gól nélkül 3-1-es hazatérést hozott az Anfieldre – bár Mohamed Salah hatalmasat lőtt a második percben – 0: 0-s döntetlennel a spanyol csapat továbbjutott az elődöntőbe, ahol a Chelsea lesz az ellenfél . Másrészt a Manchester City és a PSG találkozik.