Itt a sor Cristiano Ronaldo jövőjére?

Cristiano Ronaldo Társa szerint a futballista nem lett klub, hanem karrierjét olasz csapatában, a Juventusban folytatja.

Georgina Rodríguez Instagram oldalán válaszolt a madridi utcák rajongóinak kérdésére is: Ronaldo továbbra is a Juve-ben marad.

Az olasz élvonalbeli csapat és az ötszörös csatár, a portugál válogatott aranylabdájával való esetleges távozásáról szóló hír többször is szóba került, a torinói csapat mellett a Real Madrid és a Sporting is szóba került. Pirlót Andrea azóta azonban a következő évadból kizárták és kinevezték Massimiliano Allegri nem a 36 éves klasszikuson alapszik. Ennek fényében Georgina válasza furcsa. Ronaldo biztosnak 2022 nyaráig van szerződése az olaszokkal.

Az elmúlt szezonban Ronaldo 44 fogadást játszott a Juventuson, 36 gólt szerzett és négy gólpasszt adott. A Juve megnyerte az Olasz Kupát és a Szuperkupát is, de a Bajnokok Ligájában már a legjobb 16 között kiesett, és csak negyedik lett a bajnokságban.

Ahol a futball elméje és szíve találkozik!

A legjobbak közül választott írások.

Legalább 24 kiváló minőségű tartalom havonta 990 forintért. Próbálja ki 490 forintért az első hónapban!

Amint azt csapatunk összetétele ígérte, a szövegek sokféle műfajban és témában fognak megjelenni: lesznek elemzések, interjúk, rövid prózák, beszámolók, hazai és nemzetközi témák, adatok és cikkek vélemény alapján.

Maradjon nálunk minél többen, hogy együtt modellezhessük és felépítsük az új magyar futballmagazint, amely ki akar emelkedni az írások szintjén és egyediségén keresztül! Iratkozzon fel, olvasson, kövessen minket, vitázzon velünk, adjon ötleteket! Üdvözöljük mindenkit ebben a közösségben, akik számára a futball csak játék, és mindenki számára, akinek a futball több, mint játék.

PRÓBÁLD KI!